RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Провал повний: генерал пояснив зупинку російського вторгнення в Україну

За вже відомою інформацією, рашисти планували захопити Київ та ще деякі території протягом трьох діб, навіть не підтягуючи логістику. План провалився з тріском і тому наступ сповільнився.

Про можливі варіанти розгортання подій розповів для Апостроф TV генерал ЗСУ Сергій Кривонос.

"Провал іде повний, зараз вони виробляють перегрупування, намагаються підтягнути свої тили та організувати логістику. Повністю заправити усі машини, створити запаси. Потім вони планують продовжити наступ", - заявив Кривонос.

Він стверджує, що за 8 днів війни рашисти втратили стратегічну ініціативу. "Гарматне м'ясо" вже розуміє свою роль та сумнівається в правильності власних дій.

"Ці втрати, які вони зазнали, самі собою пана Путіна не зупинять. Ці солдати – вони ж не його діти, він і далі їх кидатиме в цю м'ясорубку війни", - запевнив генерал.

З часом путлерівські окупанти почнуть панікувати, адже коли від їхніх батальйонів залишається не більше роти, а в деяких моментах не більше двох взводів, то це наштовхує на роздуми.

"Але військ у Путіна багато. Це досвід Червоної армії зразка 1943–1945 року. Коли з допомогою величезних мас людей досягалися стратегічні мети. Вони йдуть за тим самим шаблоном, і незважаючи на втрати, продовжують наступ", - резюмував Сергій Кривонос.

Як і техніка, так і тактика путлера не зазнала змін з 40-х років 20 століття.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в міністерстві оборони США вважають путлерівський військовий потенціал майже вичерпаним.