RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Україна розгромить Росію у міжнародних судах: Кремль шукає виправдання війні

Війна в Україні закінчиться для Росії потужними юридичними претензіями та розгромними процесами у міжнародних судах. Тому Кремль шукає можливості знайти і зафіксувати на міжнародних майданчиках пояснення свого масштабного та кривавого вторгнення.

Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Він розповів, що сьогодні з ініціативи РФ відбулося невідкладне засідання Радбезу ООН з вкрай цинічним та фейковим порядком денним: “Про нові факти військово-біологічної діяльності США в Україні”. І хоча зараз для будь-кого у світі зрозуміла безпідставність та брехливість усіх російських публічних заяв (і це попри феєричні витрати на лоббі та пропаганду), Росія все ж таки намагалася представити нібито нові виявлені факти, пов'язані з військово-біологічною активністю США на території України.

"Але ж Росія давно не користується логікою. Тому США і абсолютна більшість держав - членів РБ ООН відкинули фейкові звинувачення росіян. На жаль, навіть в ООН сьогодні не виключають, що брифінг РФ щодо біологічних лабораторій може бути одним з ймовірних етапів підготовки групи "яструбів" Кремля до можливих біологічних/хімічних операцій на території України", - пише Подоляк.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Зеленського назвали три вимоги до Росії.