RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Новий сценарій Кремля: Бойко домовився з Путіним про Донбас і посади для Медведчука

Лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко домовився з Віктором Медведчуком і Вадимом Рабиновичем про своє висунення на президентські вибори.

Про це в своєму матеріалі пише шеф-редактор видання LB.ua Соня Кошкіна.

За її словами, Бойко і Медведчук розраховують в обмін на це після парламентських виборів створити широку коаліцію з БПП і зайняти, відповідно, місця прем'єр-міністра і спікера Верховної Ради.

"Суть домовленостей: союз Бойко-Льовочкіна і Рабиновича-Медведчука забезпечує об'єднання умовних" біло-блакитних ", консолідацію їх електорату і, як наслідок - проходження Бойко до другого туру. Після чого - до парламентських - вони спільно створюють широку коаліцію. Бойко отримує прем'єрський пост, Медведчук - спікерське. І так керують країною ", - йдеться в статті Соні Кошкіній.

Головна умова підтримки цієї комбінації Кремлем, за інформацією LB.ua - "врегулювання" конфлікту в Донбасі на російських умовах. Окуповані зараз території отримують широку автономію і можливість блокувати подальшу інтеграцію України в ЄС і НАТО.

"Головний можливий посил для виборців - країна отримує світ на Донбасі. Правда, за фактом - на умовах Путіна, з першого дня агресії планував повернути окуповані території на правах широкої автономії. Перекресливши будь-яким спробам інтеграції України на західному напрямку, - пише Кошкіна.

За даними журналістки, план схвалений особисто Путіним. Він покроково прописаний і готовий до втілення.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВибори
Теги: