RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Без Тягнибока: стало відомо про таємні спроби Білецького злитися з Ярошем

В "Нацкорпусі" настільки не довіряють своїм потенційним партнерам з ВО "Свобода" на чолі з Олегом Тягнибоком, що в минулому році навіть намагалися окремо вести переговори з громадським рухом "ДІЯ", який очолює Дмитро Ярош.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

"Минулого року на Яроша від Білецького вийшла його подруга Тетяна Даниленко (телеведуча каналу ZIK, - "Апостроф"), щоб в обхід "Свободи" домовлятися з ним, оскільки вони побоювалися, що "свободівці" можуть їх "кинути". Потім до Яроша приїжджав сам Білецький, але переговори так нічим і не закінчилися", - говорить співрозмовник "Апострофа".

Крім того, до руху "ДІЯ" зверталися і з "Правого сектора", де раніше лідером був Ярош, оскільки на думку представників "ПС", до них на переговорах ставляться як до "молодших партнерів", а їх це не влаштовує. Однак і ці переговори не увінчалися успіхом.

Детальніше про те, чому не дивлячись на очікування лідер "Свободи" Олег Тягнибок та голова "Національного корпусу" Андрій Білецький так і не змогли домовитися, читайте в матеріалі "Апострофа": "Праві" йдуть порізно: чому Тягнибок і Білецький не поділили президентське крісло.