Суд по Зеленському: подробиці про зняття кандидата з виборів, відео і реакція в соцмережі

У суботу, 20 квітня, в Шостому апеляційному адміністративному суді Києва проходить засідання про можливе анулювання реєстрації Володимира Зеленського в якості кандидата в президенти України. Користувачі мережі обговорюють позов до суду.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Засідання в суді Києва почалося о 21:00 за адресою вулиця Московська, 8, корпус 30, зал засідань 2. Однак перед початком Хілько вирішив виступити для преси.

Адвокат розповів, що вирішив подати позов через те, що став свідком порушень під час виборчого процесу з боку Зеленського. Також адвокат зазначив, що кандидат в президенти не відкликав поданий позов.

Хілько заявив, що швидше за все попросить перенести засідання, оскільки хоче побачити в суді Володимира Зеленського. На питання журналістів про те, чому позов подано напередодні другого туру виборів, адвокат відповідати відмовився.

Також пресі позивач розповів, що подавав два позови до суду. В одному йому відмовили, а в другому попросили виправити ряд помилок. За словами Хілько, йому вдалося прибути в суд тільки вранці. Цим і обумовлений пізній розгляд справи.

Користувачі мережі активно обговорюють подію.

Як повідомляв "Апостроф", 19 квітня на НСК "Олімпійський" відбулися дебати між кандидатами в президенти України Петром Порошенко і Володимиром Зеленським.