RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

ЗМІ розкрили "сітку" екс-регіоналки Засухи на користь Дубінського

У 94 мажоритарному окрузі Київської області сформована "сітка" для підкупу виборців.

Як пише "Народна правда", організувала схему Тетяна Засуха – дружина колишнього губернатора Київської області й власника агрофірми "Світанок", яка особисто агітує на користь кандидата від партії "Слуга Народу" Олександра Дубінського.

"Три тисячі чоловік уже отримали по 500 грн. Оскільки відповідно до останніх соціологічних опитувань Дубінський без варіантів програє вибори, його штаб вирішив зосередитися на методах, здатних гарантувати результат. І неважливо, законні вони чи ні. "Нові обличчя" нічим не гребують. "Сітка" для підкупу виборців у такому випадку – фактично безпрограшний варіант. А оскільки вона є на окрузі тільки в Засухи, із жінкою швидко домовилися. З грошима Коломойського та ресурсами нової влади неважко мати підтримку колишніх членів Партії регіонів", – каже політолог Олег Постернак.

Засусі надійшла команда на термінове розгортання "сітки" зі скупки голосів виборців на користь Дубінського. Як зазначає видання, вчора Засуха проїхала такі села, як Ковалівка, Вінницькі стави, Мар’янівка, Пшеничне, Устимівка і Пологи. Люди розповідають, що гроші пропонувала особисто.

"Засуха контролює всю місцеву владу. У своїй вотчині вона організувала майже рабовласницький лад. Люди бояться навіть пискнути щось проти неї. Як скаже, так і голосують. А тут ще й за винагороду", – скаржаться місцеві жителі.

Нагадаємо, що у Васильківському районі Київської області повноправною "господинею" вже багато років є Тетяна Засуха. Її агрофірмі "Світанок" належить величезна кількість земель і сільськогосподарських підприємств району. Раніше вона неодноразово обиралася від округу депутатом до Верховної Ради, зокрема від Партії регіонів. Засвітилася в низці скандалів.