Не піар-акція: військовий експерт дав оцінку гучній справі Рубана

Затримання керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана в зоні АТО на Донбасі дійсно є спецоперацією по запобіганню злочину.

Таку заяву в інтерв'ю "Апострофу" зробив військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

"Ні, це не піар-акція. Це абсолютно реальний захід, якому запобігли на останньому етапі. Він, звичайно, не був центром задуму, але він був частиною задуму. Це я вам повідомляю", - сказав Арестович.

Також він зазначив, що українські спецслужби знають про злочинні задуми і продовжують роботу над їх ліквідацією. Арестович додав, що в даній ситуації також не завадили б рішучі дії президента.

"Частина заходів виконується. СБУ знає, що робить. У нас чотири новини. Перша: підступні змови абсолютно реальні. Друга: СБУ про них знає і працює щодо них. Це не останні задуми, ми занадто добросерді так само, як і Захід. У Петра Олексійовича є великий істотний недолік: він хоче залишитися лібералом. Він не хоче перетворюватися на Януковича. Він ніяк не збереться давати по шапці внутрішнім ворогам по-справжньому, а давно пора було б давати", - пояснив експерт.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю на "Апострофі" - Росія не відмовилася від України, найбільш небезпечна дата вже відома - Олексій Арестович.