RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Гонтареву після ДТП звалилася ще одна біда

Колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарева, яка в кінці серпня потрапила під колеса авто, заявила, що в її квартирі в Києві проводяться обшуки.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Гонтаревої, правоохоронці проводять обшуки в масках і з автоматами.

"У мене зараз в Києві за місцем прописки на Великій Житомирській зламали ломом двері, і десять чоловік в бронежилетах проводять обшук", - повідомила Гонтарєва.

Також екс-глава НБУ зазначила, що в квартирі на даний момент нікого немає.

"Мій адвокат повідомив давно ГПУ і ДБР про місце мого проживання в Лондоні", - сказала вона.

Колишній заступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що обшуки проводяться в рамках кримінальних справ Порошенко.

"Зараз тривають санкціоновані судом масові обшуки у кримінальних справах Порошенко. У справі про мародерство і розкраданнях в армії обшуки відбуваються вдома у Гонтаревої, в" Укроборонпрому "і структурах, які брали участь у відмиванні командою Порошенко вкрадених в армії коштів. В аеропорту" Жуляни " тривають обшуки у справі про використання Порошенко підроблених паспортів під час польоту на Мальдівський архіпелаг", - розповів Портнов.

При цьому в прес-службі аеропорту "Жуляни" інформацію про обшуки не підтвердили.

Як повідомляв "Апостроф", олігарх Ігор Коломойський з допомогою антикорупційних органів - НАБУ, ДБР, САП, НАПК - почав війну проти своїх кривдників, серед яких - екс-голова Нацбанку Валерія Гонтарева.