RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У ЗМІ розповіли про нового "смотрящего" по Києву від Зеленського

Помічник президента Андрій Єрмак лобіює нардепа від "Слуги народу" Миколу Тищенка на посаду "смотрящего" по Києву.

Про це в Facebook повідомив журналіст Сергій Грішин, передає "Обозреватель".

"В кінці літа, з кіна, де Боклан брав інтерв'ю у Зеленського, українці дізнались про існування Андрія Єрмака. Який став помічником президента, відповідає там за зовнішню політику. Але мова не про міжнародні зносини пана Єрмака. Мої джерела говорять, що Андрій вирішив зайнятись питанням Києва", - заявив журналіст.

За його словами, Андрій Єрмак планує назначити на важливу посаду у столиці нардепа "Слуги народу" Миколу Тищенка.

"Миколу Тищенка, київського ресторатора, який порівнює державу з надувною лялькою, а помічниця-модель якого не знає скільки депутатів у Раді і хто був першим президентом України. Єрмак його підтримував як кандидата від "Слуги Народу" на київському окрузі. Тищенкостав заступником голови комітету з питань інфраструктури", - зазначив Гришин.

Він відмітив, що Тищенко вже проводить ділові зустрічі на новій посаді представника президента у Києві.

"Кажуть, отримавши відповідні інструкції, він проводить зустрічі з різними людьми, на яких почав представлятись "смотрящім" по Києву від Зеленського. Стверджуючи, що всі серйозні питання можна порішать тільки через нього. А Київ, це вже великі фінансові теми - від контролю діяльності Київміськбуду, і всі супутні теми - недобудови, обдурені вкладники, афери з житлом. До будівництва доріг, мостів, та метро на Троєщину", - додав журналіст.