RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Реакція влади щодо Ляшко неадекватна, це показова порка - політолог

Дії прокуратури щодо лідера Радикальної партії Олега Ляшка неадекватні, влада влаштувала показове шмагання.

Про це заявив політичний аналітик Карл Волох, коментуючи вручення прокуратурою підозри Олегу Ляшку за бійку з Андрієм Герусом, передає "Обозреватель".

"Абсолютно неадекватно, як на мене. Знаєте, ми взагалі живемо в якійсь парадоксальній ситуації, коли, умовно кажучи, три поспіль повідомлення від людей, які мають безпосереднє відношення до фракції "Слуга народу", про те, що там виплачуються, наприклад, в конвертах дуже серйозні суми щомісяця, не знаходять взагалі ніякого відображення, вони навіть не вносяться в ЄРДР, ніхто їх не перевіряє і т.п. А тут раптом десь хтось з кимось поштовхався, і це стає приводом для моментального підозри. Виглядає все дуже жалюгідно, як на мене", - сказав Волох.

На його думку, історія з Олегом Ляшко - це показове покарання, яке влада застосовує, щоб залякати опонентів.

"З Ляшком в даному випадку зробили показову прочуханку. Для того, щоб всі зрозуміли, хто в домі господар і проти кого не можна хвіст піднімати", - вважає Волох.

Нагадаємо, сьогодні Бориспільська місцева прокуратура повідомила про підозру колишньому народному депутату Олегу Ляшку за його бійку з чинним парламентарієм Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль" і направила до суду клопотання про обрання екс-депутату запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави.

6 листопада у VIP-терміналі аеропорту "Бориспіль" відбулася бійка між лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшко і депутатом Андрієм Герусом, якого Ляшко звинуватив у відкритті імпорту російської електроенергії, який був відновлений через внесену депутатом Герусом поправки до закону.