RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Кабміні прийняли ряд кадрових рішень: хто отримав посади

У вівторок, 24 грудня, на засіданні Кабінету міністрів України було оголошено відразу про низку кадрових призначень, всього було призначено шість нових чиновників.

Про це розповів у себе на каналі в Telegram народний депутат Верховної Ради України Олексій Гончаренко, який був присутній на засіданні.

Так, державним секретарем Міністерства розвитку громад і територій призначений Олег Войтович, до цього він працював в Міністерстві аграрної політики і продовольства.

Заступником міністра охорони здоров'я призначений Віктор Ляшко, а державним секретарем Міністерства охорони здоров'я - Інна Солодка.

Заступником голови ДФС рішенням уряду від 24 грудня був призначений екс-заступник глави МЕРТ в уряді Володимира Гройсмана Михайло Тітарчук. Новим заступником голови Державної митної служби призначено Роберта Зелді.

Головою Державного агентства лісових ресурсів призначений рішенням Кабміну Андрій Заблоцький. Також був призначений новий керівник Аграрного фонду - гендиректором цього відомства став Євген Влізло.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в Офісі президента Володимира Зеленського думають над переформатуванням Кабінету міністрів і звільненням низки його членів.