RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Займуться скороченням числа нардепів і не тільки: онлайн трансляція засідання Ради

У п'ятницю, 17 січня, Верховна рада розгляне для попереднього схвалення зміни до Конституції, які стосуються зменшення складу Верховної ради і закріплення пропорційної виборчої системи.

Про це йдеться в порядку денному Ради, опублікованому на сайті парламенту.

Крім цього, народні депутати розглянуть законопроект про місцеве самоврядування в Україні. Відзначимо, що буквально в четвер, 16 січня, президент України Володимир Зеленський відкликав законопроект про децентралізацію.

Також нардепи розглянуть питання про внесення змін до закону про Вищий антикорупційний суд, законопроекти про Бюро фінансових розслідувань, проект постанови про стан соціального захисту дітей та невідкладні заходи, спрямовані на захист прав дитини в Україні.

Початок засідання заплановано на 10.00.

Раніше заступник глави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив про те, що на цьому пленарному тижні розгляду законопроекту про ринок землі не буде.

Як повідомляв "Апостроф", раніше радник прем'єр-міністра України з економічних питань та земельної реформи Олексій Мушак заявив, що існує два сценарії розгляду земельного закону №2178-10 в парламенті.