RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

У коханого топ-чиновниці з "Слуги народу" знайшли бізнес в Росії: фото

Цивільний чоловік народної депутатки від "Слуги народу" Марії Мезенцевої, яка днями стала головою української делегації в ПАРЄ замість Єлизавети Ясько, Антон Данилов має успішний бізнес в Росії.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Юлія Колтак.

Незважаючи на заяви Мезенцевої про захист національних інтересів України від російської агресії, особисті інтереси чиновниці певним чином зосереджені в Росії.

"Ми залишаємося на форпості українських інтересів. Для нас Росія - це країна-агресор, країна, з якою ми воюємо сьомий рік ....", - процитувала журналістка заяву Мезенцевої і надала свідчення зворотного.

Марія Мезенцева раніше була депутатом у Харківській міськраді від "Самопомочі", де нічим особливо не запам'яталася. Оприлюднена в мережі інформація і фото топ-чиновниці дають підстави стверджувати про лицемірство "слуги" - Мезенцева показує свою патріотичну позицію, а в той же час її чоловік відкриває нові магазини в Москві.

"Хлопець, бойфренд або цивільний чоловік Антон Данилов - бізнесмен, співвласник ТОВ "ДФ СТОР". В той час, коли Марія стоїть з плакатом "Free Sentsov" в Європарламенті і дякує європарламентарям за підтримку в боротьбі проти Кремля, коханий Марії відкриває магазин в Москві. Марія викладає фото з фронту, дякує військовим, війну, звичайно ж, називає російсько-українською, через місяць після цього молодий чоловік Марії відкриває магазин в Санкт-Петербурзі", - навела приклади журналістка.

Також цікавим є той факт, що вітчим Марії є власником мережі аптек, а сама Марія сама себе називає "лобісткою впровадження медичної марихуани".

"Ніяких претензій до молодого чоловіка і ведення бізнесу в країнах СНД, але скільки ж лицемірства від глави делегації України в ПАРЄ!", - наголосила журналістка.

Як повідомляв "Апостроф", чиновник Державної фіскальної служби України Сергій Лебедко, який є фігурантом кримінальної справи про хабар в розмірі 66 мільйонів, отримав підвищення по службі.