RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Стало відомо, коли відбудеться наступна велика прес-конференція Зеленського

Велика прес-конференція президента України Володимира Зеленського може відбудуться, як і минулого року, до річниці його інавгурації 20 травня.

Про це повідомила прес-секретар глави держави Юлія Мендель інтерв'ю головному редактору інтернет-видання "Гордон" Олесі Бацман, яке транслювалося на її YouTube-каналі.

При цьому Мендель зазначила, що президент не повинен проводити прес-конференції на постійній основі, хоча, за її словами, прямо зараз у неї знаходиться на розгляді понад 100 запитів на інтерв'ю з главою держави від різних ЗМІ.

"Де-факто інститут президента є найсильнішим, все, що відбувається в країні, летить на президента. Я розумію, це реалії. І їх не можна ігнорувати", - заявила прес-секретар глави держави.

Мендель стверджує, що вона задоволена рівнем комунікації, який існує у президента з громадськістю. Вона нагадала, що під час поїздок регіонами Зеленський дає великі брифінги та інтерв'ю, ходить на ефіри ток-шоу, брав участь в ВВС Hard Talk.

За її словами, наступну велику прес-конференцію президента України ще не призначено, її дату визначатиме не вона особисто, оскільки "це командна робота". У той же час Мендель припустила, що тривале спілкування з представниками ЗМІ може відбудуться до чергової річниці інавгурації - 20 травня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Юлія Мендель назвала санкції США проти українського бізнесмена Ігоря Коломойського початком великого наступу на корупцію в Україні, яку веде президент Володимир Зеленський.