RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Нне боїться кулі: в мережі стривожені новим фото Зеленського з передової

У середу, 9 червня, президент України Володимир Зеленський здійснив поїздку на передові позиції на Донбасі, опублікувавши знімки, на яких він іде поруч з бійцями з непокритою головою, тримаючи каску в руках. Така демонстративна бравада здивував користувачів мережі.

Відповідні фото глава держави опублікував у своєму Twitter.

У підписі до опублікованих знімків Зеленський зазначив, що під час поїздки в Донецьку область він розповів українським воїнам, що держава робить для встановлення миру на сході України.

"Знову на Донбасі. Знову - на передовій. Дуже важливо почути з перших вуст про ситуацію на лінії фронту і розповісти нашим захисникам, що ми робимо для встановлення миру. Бачу у наших бійців повне розуміння ситуації, спокій і впевненість", - йдеться в його твіті.

У коментарях користувачі мережі обурені тим, що глава держави нехтує правилами безпеки.

"Пане президенте, чому ви вкотре порушуєте правила безпеки? Чому ви, перебуваючи в безпосередній близькості від лінії фронту, демонстративно зняли шолом?" - запитує одна з коментаторів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський на зустрічі з делегацією Конгресу США заявив, що на тимчасово окупованих територіях і вздовж українського кордону знову спостерігається концентрація російських військ. Також там збільшилася кількість російських літаків і військової техніки.