RU  UA  EN

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Політика

Новини

Влада має дослухатись до ініціатив "Батьківщини" для стримування цін - Віталій Нестор

За офіційними даними Держстату, ціни на продукцію промисловості у 2021 зросли на 62,2%. Це найбільше зростання за останні 25 років.

Про це в соцмережі заявив очільник столичної "Батьківщини", депутат Київради Віталій Нестор.

"Вовина тисяча", за словами політика, на дозвілля за вакцинацію "виглядає безглуздо на фоні кризи в Україні, коли люди змушені заощаджувати на базових продуктах харчування".

"Я вже не говорю про ліки й одяг. Уряд замість активних дій демонструє розгубленість та нерозуміння процесів. Сьогодення лякає, разом з цим вихід є! За умови рішучих і професійних дій можна подолати кризу", - підкреслив Віталій Нестор.

Депутат зауважив, що "Батьківщина" неодноразово озвучувала позицію щодо використання українського газу, який має працювати на національний інтерес, – реалізовуватися населенню та підприємцям за ціною його видобування.

"Влада має визнати помилки та надати повноваження ефективному і досвідченому менеджеру державного рівня. Соціологічні опитування, проведені перед Новим роком свідчать, що таким менеджером українці вважають Юлію Тимошенко", - нагадав Віталій Нестор.

Відповідно до опитування КМІС, проведеного 9-17 грудня 2021, на думку 51% респондентів, для виведення країни з кризового стану потрібна зміна прем’єр-міністра. Найкраще із сьогоднішніми викликами, вважають більшість громадян, впорається лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка єдина пропонує системні та професійні рецепти вирішення головних проблем людей.