RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Відомі та впливові люди: названі гучні імена друзів і покровителів тітушки Крисіна

У Юрія Крисіна, який є причетним до вбивства журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія, є безліч впливових "друзів", які покривають його.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий волонтер, блогер і громадський діяч Роман Синіцин.

"Наприклад, Савченко (Олексій Савченко, губернатор Миколаївської області, - "Апостроф"). Це доволі близькі люди. Він близький з Яремою (Віталій Ярема – екс-генпрокурор України (2014-2015 рр.), - "Апостроф"). Крисін офіційно був працевлаштований на одному з його підприємств та працював по силовому блоку. Крисін – дуже впливовий член злочинного угруповання ще з 90-х. Він відомий можливістю зібрати свавільників, причому велику кількість. Відомий своєю агресивною політикою в тіньових сферах: намагався займатись рейдерством, наприклад, в транспортній і торговельній сферах", - зазначив волонтер.

Раніше Крисін перебував у дитячому відділенні однієї з київських лікарень, куди потрапив завдяки знайомому чоловікові завідуючої відділенням.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": В Україні все може загорітися від однієї ситуації, і це лякає - волонтер Роман Синіцин.