RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Смертельна пожежа в дитячому таборі під Одесою: відео та скандальні подробиці з суду

В ході чергового засідання у справі директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна стався черговий допит свідків, в ході якого неповнолітніх дівчаток, які вижили під час пожежі, довели до сліз.

Про це повідомляє видання "Думська" з посиланням на матеріали із залу суду.

Так, на суді виступили 15-річні Аліна Ткачова і Еліна Стефанько. Адвокат обвинуваченого почав натякати, що діти можливо причетні до трагедії.

"Ви можете оцінити, що через кип'ятильник могли загинути діти. А ви його брали. Це нормально, по-вашому? Я питаю, як Аліна ставиться до того, що вони брали кип'ятильник і, можливо, через це загинули діти. Як вона до цього ставиться?", - запитав захисник директора табору.

Адвокат потерпілих вказав, що має місце тиск на дітей, уточнивши, що плутанина в їх свідченнях мала місце через психологічні причини.

"Має місце сумлінна помилка. Я думаю, що будь-яка людина, якщо буде давати свідчення через два роки після події, в якихось деталях буде помилятися", - зауважив він.

Сам обвинувачений Петрос Саркісян в ході засідання використовував ненормативну лексику і ображав сторону обвинувачення.

У той же час, в ході засідання свідки розповіли, що недавно зустрічали фігурантку справи, яка, на думку суду, ховається за кордоном - керівницю колективу "Адель" Тетяну Єгорову.

Нагадаємо, масштабна пожежа в таборі "Вікторія" у вересні 2017 року забрала життя трьох дівчаток-учасниць колективу "Адель" - 9-річної Анастасії Кулініч, 8-річної Софії Мазур і 12-річної Сніжани Арпентій.