RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Міша не знає, що робити: джерела розповіли про жахливу ситуацію в партії Саакашвілі в Україні

Партію екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі "Рух нових сил" (РНС) стрясають розбіжності в зв'язку з бажанням народного депутата Юрія Дерев'янка балотуватися в президенти.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Так, парламентарії поза РНС президентські амбіції Дерев'янка не здивували. Народний депутат з так званої майданної опозиції, який добре знає ситуацію всередині РНС, каже: дії Дерев'янка - в його стилі.

"Юра повів власну гру, нав'язуючи кандидатуру. Він так по життю йде. А оточення Саакашвілі ніяк не відреагувало, тому що Міша не знає, що робити. Гроші на партію дає Дерев'янко зараз ..." - коментує не під запис парламентарій, в цілому оцінюючи ситуацію всередині РНС як "жахливу".

При цьому, співрозмовники "Апострофа" всередині партії намагаються уникати слова "розкол" щодо описуваних подій. Координатор Малий сподівається, що рано чи пізно Саакашвілі як визнаний лідер партії висловиться і розставить всі крапки над "i". "Тоді ми проведемо внутрішні партійні збори і будемо визначатися, як ми рухаємося далі ..." - коментує він.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": У Саакашвілі з'явився серйозний конкурент: яка доля чекає партію Міхо.