RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Суддя-АТОшник підірвав мережу листом "судді" у окупований Крим: опубліковано фото

У мережі виник ажіотаж навколо офіційної відповіді судді господарського суду Харківської області, учасника АТО Олександра Мамалуя так званому "судді арбітражного суду" анексованого Севастополя Олексію Погребняку.

Мамалуй опублікував текст відповіді у своєму Facebook.

Далі наводимо текст автора.

Відправлено сьогодні. Олексію Станіславовичу Погребняку, який називає себе суддею арбітражного суду міста Севастополя". У відповідь на лист від 30.06.2016 р., що має назву "доручення про вручення документа" - повідомляю: Не існує ніякого "арбітражного суду міста Севастополя". Є тимчасово окупований російським агресором українське місто Севастополь. Є господарський суд міста Севастополь.

Не існує ніякого "А. С. Погребняка, судді арбітражного суду міста Севастополя". Є Погребняк Олексій Станіславович, колишній суддя господарського суду р. Севастополь - зрадник, порушник присяги, шкура. Не пиши сюди своїх листів, колишній суддя, колишній громадянин, колишній чоловік! Від себе обіцяю: коли ми будемо звільняти півострів, я особисто прийду за тобою! Прийду і повішу тебе за ноги на Приморському бульварі. Там ліхтарні стовпи дуже зручні.

Чекай мене! Я прийду. МИ прийдемо. Суддя господарського суду Харківської області гвардії сержант запасу А. А. Мамалуй.

Всього за кілька годин пост Мамалуя набрав у соцмережі більше 4 тисяч лайків і близько 3 тисяч репостів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі виник ажіотаж навколо жалібних листів жителів кількох великих міст анексованого Криму до українців.