RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Розслідування вбивства Шеремета: в СБУ зробили важливу заяву про відеозаписи

У Службі безпеки України (СБУ) заявили, що слідчому Національної поліції були передані записи, вилучені з камер спостереження в рамках справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Відзначається, що в СБУ процесуальне рішення про доручення слідчим органам безпеки досудове розслідування вбивства Павла Шеремета не надходило. Також там повідомили, що пiдроздiли спецслужби дійсно виконували доручення слідчих в рамках розслідування вбивства журналіста, і вони були виконані належним чином і вчасно.

У СБУ розповіли, що отримали чотири жорстких носія інформації із записами камер зовнішнього спостереження, розташованих на одному з будинків по вулиці Івана Франка у Києві, саме вони були передані в поліцію в оригінальному вигляді. Там відзначили, що інші матеріальні носії інформації по справі Шеремета СБУ не вилучала.

В СБУ підкреслили, що виступили єдиним правоохоронним органом, представники якого відзвітували перед нардепами і авторами фільму "Хто вбив Павла?" на засіданні комітету з питань інформполітики 17 травня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше СБУ повідомила нові деталі про своєго екс-співробітника Устименка, який знаходився біля будинку журналіста Павла Шеремета в ніч перед його вбивством.