RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

Всі новини

Пора відкриватися для Заходу: Чичваркін запропонував Україні оригінальний спосіб повернути Крим і Донбас

Україна зможе повернути окуповані Росією частина Донбасу і Криму тільки, якщо на її території економічне становище буде значно вище, ніж відторгнутих територіях.

Про це заявив відомий російський підприємець Євген Чичваркін в інтерв'ю "Апострофу".

"Ось дивіться: є люди, які живуть то там, то тут, постійно перетинають лінію фронту. Ось уявіть собі, переїжджають вони блокпост, хлопці махають їм рукою, вони в'їжджають на широку, в два рази ширше асфальтовану рівну трасу і не бачать більше ні одного даішника, жодного поста до Києва, всюди нові красиві заправки з меншою ставкою за паливо, нові будинки, супермаркети, де будь-яка їжа, і все це коштує копійки, тому що у цій їжі один єдиний податок - податок з продажів, нічого більше. І ось коли буде так, люди захочуть профінансувати місцеву партію, яка захоче назад, на батьківщину ", - заявив Чичваркін.

А для того, щоб підняти економіку країни, на його думку, Україна повинна відкритися світові і прийняти його цінності, не завжди звичні для українців.

"Якщо ви хочете, щоб було 20 тис. дол. [ВВП на душу населення], що зовсім не складно - потрібно відкритися. Сінгапур, Кіпр, та ж Польща все це вже зробили. Розпочнеться приплив туристів, валюти. Вони будуть генерувати закони податків і продажів, вони будуть генерувати роботу порту, вони будуть генерувати акциз на алкоголь, вони будуть генерувати туристичний потік, вони будуть генерувати лайки в Instagram, вони будуть генерувати потребу говорити іншими мовами. Повірте, якщо навіть приїдуть європейські гопники, це буде в 100 раз краще, ніж "ополченці "Гіркіна", - зазначив бізнесмен.

Він також навів приклад Німеччини і Нідерландів, де проституція приносить величезні гроші в казну, а в Україні знаходиться в тіні.

"Питання: ми хочемо, щоб наші цінності захищали? Ми хочемо, щоб умовна Німеччина захищала цінності України? Так візьміть для початку цінності Німеччини. Хочете, щоб Великобританія захищала ваші цінності - візьміть цінності Великобританії. Спочатку прийміть європейські цінності, і тоді всьому європейському співтовариству буде шкода віддавати Україну під Путіна і під інших виродків ", - підсумував він.

Читайте також повний текст інтерв'ю "Для України є тільки один вихід у війні з Росією - Євген Чичваркін".