RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Совок" переміг: в Україні констатували сумну ситуацію з поверненням Донецька і Луганська

Поки не можна говорити про перспективи повернення окупованих районів Донецької та Луганської областей під контроль України.

Про це розповів телеведучий і співак Антін Мухарський, також відомий як Орест Лютий, повідомляє "Главред".

"Я поки не бачу якихось позитивних моментів і перспектив в тому, щоб Донецьк і Луганськ повернути, тому що відбулися ментальні зрушення в структурі українського населення, і на певних територіях "совок" переміг Україну. "Совок" - як агресивна, консервативна та моральна традиція імперії. Видалити це з голів - основне завдання", - підкреслив Мухарський.

Він зауважив, що влада України робе упор на зброю і армію, в той час як необхідна українізація територій, які номінально входять до складу України, проте, по суті нею вже не є.

За його словами, Росія працює за принципом "спочатку промивка мізків, потім - танки", і Україні необхідно відповідати дзеркально.

"Спочатку потрібно українізувати людей, давати їм надію і можливості розкрити себе, роботу, нарешті, давати будь соціалку - над цим теж треба працювати. А вже потім, заручившись підтримкою цього населення, можна буде потроху звільняти території", - підсумував Мухарський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Мухарський назвав росіян "мовчазними співучасниками" злочинів Кремля.