RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Запорізькому університеті стався скандал через Леніна і Компартію: фото і відео

У Запорізькому національному університеті розгорівся скандал через заборонену в Україні радянську символіку, яку помітили в кабінеті викладача.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив користувач Андрій Запорожченко.

"Дія відбувається в 6 корпусі ЗНУ, в кабінеті 100, як він сам представився у "дяді Петі", висить заборонена в Україні радянська символіка, на двері плакат забороненої в Україні Компартії. Що порадите робити? Заходьте до нього на чай. Прошу поділитися, зробити його знаменитим", - йдеться в повідомленні Запорожченко, яким супроводжується опубліковане відео.

На інформацію вже відреагував ректор вузу Микола Фролов.

"Шановний Андрію! Перше, що треба було зробити в цій ситуації: повідомити про порушення ректору або проректору. Ви вирішили, що краще показати кіно. Це Ваше право. Інформую, що заходи прийняті. Заборонена символіка знята. Працівник, який таким чином демонстрував свою оригінальність, притягнутий до відповідальності - догана", - зазначив Фролов.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на урочистому заході з нагоди ювілею Київського вищого інженерного радіотехнічного училища ППО (КВІРТУ) 21 квітня було використано прапор з радянською символікою.