RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ескалація неминуча: в мережі підмітили фатальний промах ЄС із запрошенням Путіна в Париж

Запросити президента Росії Володимира Путіна на церемонію до 100-річчя закінчення Першої світової війни в Парижі було необдуманим вчинком з боку ЄС.

Про це написав російський письменник, який не підтримує дії Кремля, і військовий журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що на заході з гаслом "Ніколи більше", яке говорить про страшну Першій світовій війні, було дивно запрошувати Путіна, який штовхає світ до Третьої світової війни.

"Посміхатися, ручки йому тиснути. Ось просто театралізована постановка в натурі" Як ми умиротворяли чергового НедоГітлера ". Шкода, Алоізича в тридцять восьмому на двадцятиріччя не кликали. Теж було б відмінно." Ніколи більше! "," Щоб не повторилося! ", "о, Гітлер, здрастуйте, здрастуйте, дуже раді вас бачити, як приємно що ви вшанували нас своєю увагою, ну що ви, що ви, Судети окремо, санкції окремо, дозвольте потиснути Вашу ручку, про, будь ласка-ласка, ласкаво просимо. .. ", - написав Бабченко.

Журналіст також заявив, що тепер впевнений у неминучості ескалації.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бурхливо обговорюють відео, на якому, спізнився на захід до 100-річчя закінчення Першої світової війни в Парижі президент РФ Володимир Путін, спеціально підійшов до президента США Дональду Трапму привітатися. Також в мережі піднялася хвиля веселощів і сарказму з приводу фото рукостискання Путіна і Трампа, опублікованого Associated Press, на якій російський президент виглядає значно нижче опонента через те, що прибулі раніше політики стоять на височини.