RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

​У Києві затримали помічника Савченко: повідомляється про сутички

У неділю, 18 листопада, в Києві спецназівці затримали помічника народного депутата Надії Савченко - Валерія Мосійко. Під час затримання спалахнули сутички.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на сестру нардепа Віру Савченко.

Жінка розповіла, що правоохоронці вдарили Мосійко. У поліції поки не коментують причини затримання помічника нардепа.

За інформацією видання, люди намагалися перешкодити поліції, але на допомогу правоохоронцям прибули близько 20 спецназівців. Тому Мосійко все ж затримали.

Мосійко є помічником Савченко на громадських засадах, він також є колишнім працівником Міністерства внутрішніх справ. Він повертався з Михайлівської площі, де по неділях проходить акція на підтримку арештованого нардепа і політв'язнів, зазначила Віра Савченко.

Вона додала, що ще до затримання під час акції правоохоронці вдарили Мосійко: "Валерія вдарили по обличчю, розбили ніс до крові і бризнули балончиком представники поліції".

Як повідомляв "Апостроф", встановлено особу організатора у справі, в якій Володимир Рубан та народний депутат Надія Савченко підозрюються в плануванні перевороту і захопленні державної влади, підготовці теракту, сприянні терористам, а також в посяганні на життя державних діячів.