RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Автор скандалу навколо розкрадання армії натякнув, хто стоїть за цим

Журналіст-розслідувач Денис Бігус натякнув про те, хто передав його проекту архів з документами, який допоміг в розслідуванні розкрадання армії.

Як заявив журналіст в інтерв'ю LIGA.net, зараз у громадськості є десятки версій про те, звідки з'явився цей архів.

"Кудись зник Сергій Пашинський. У перші 48 годин після публікації мені здавалося, що медіаспільнота більше схиляється до цієї версії, адже Пашинський і Гладковський - це конкуруючі команди з розпилювання оборонки. Ще одна версія була про айтішника "Укроборонпрому". Він нібито був одночасно агентом ЦРУ і російського ГРУ, а потім злив мені. У мене є глибоке переконання, що всі учасники цих версій відверто мене ненавидять. Ну, крім айтішника, думаю, він не існує", - сказав Бігус.

За його словами, "кожна з версій краще іншої".

"Ще ми забули про руку Держдепу США", - додав він.

При цьому Бігус відмовився відповідати на запитання журналіста про те, чи джерело інформації взагалі є з України.

Нагадаємо, розслідування журналістів по контрабанді і відкатах з неї в "Укроборонпромі", в яких нібито брали участь соратники президента Петра Порошенка, викликало бурхливий резонанс у соціальних мережах.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Петро Порошенко зажадав від правоохоронних органів проінформувати громадськість про інформацію, яка була опублікована в розслідуванні журналістів про корупційні схеми поставок деталей для військової техніки.