RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Весняне "перемир'я" на Донбасі: українські бійці відповіли на обстріл бойовиків

9 березня російсько-окупаційні війська двічі порушили режим тиші, застосувавши заборонену мінських угодами крупнокалиберну зброю. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Про це повідомляє прес-центр ООС в вечірньому зведенні в Facebook.

"Протягом поточної доби противник двічі порушив режим припинення вогню, три рази застосувавши при обстрілів озброєння, заборонене мінського домовленостями", - йдеться в повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли наші позиції в районі населеного пункту Лебединський з мінометів калібру 120 мм.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник вів вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил з мінометів калібрів 120 і 82 мм в районі села Кримське.

"Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає. На обстріли противника наші захисники щоразу відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються", - зазначили в прес-центрі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в зоні ООС на Донбасі з 24:00 8 березня встановлюється режим припинення вогню.