RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Скандальна MARUV заявила про небажання бути частиною української "касти"

Українська співачка MARUV заявила, що не відчуває себе частиною українського шоу-бізнесу. За її словами, їй досить комфортно виступати за межами України.

Про це вона сказала в інтерв'ю "ЙОД.MEDIA ".

"Я відчуваю себе людиною світу більше, а не співачкою, що належить до якоїсь однієї касти. От не люблю всі ці межі, стереотипи, ярлики, які намагаються повісити то на одного, то на іншого артиста, в залежності від ситуації. Я дуже комфортно почуваюся, виступаючи за кордоном. Або, коли приходжу на тусовки або на премії, - як у нас, так і в будь-якій іншій країні", - зазначила виконавиця.

При цьому вона розкритикувала зірок українського шоу-бізнесу, які усіма способами "намагаються десь засвітитися".

"За цією гонкою в рейтингах, обкладинках, згадок в ЗМІ і сюжети на ТБ ти забуваєш про саму музику, про її призначення. Про те, щоб отримувати задоволення від своєї роботи. Я байдужа до цієї марної тяганини. Вона тільки нерви твої зжере. А ось грошей, задоволення і визнання не принесе. Я дозволяю собі що завгодно і не думаю про те, як відреагують інші. У цьому вся я", - додала співачка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Ізраїлі призупинили продаж квитків на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" через скандал зі спекуляцією.