RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Чекаємо нову порцію дощів: відомий синоптик дала прогноз на 8 травня

У середу, 8 травня, в західних областях України, включаючи Карпати, потеплішає, а опади припиняться.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Сьогодні температура повітря в західних областях дещо підвищиться - вдень до +11...+14 градусів. Однак найближчої ночі можливі заморозки 0...+3 градусів за Цельсієм.

На півночі і в більшості центральних областей України, навпаки, відчутно похолодає. Протягом дня очікується +9...+12 градусів. Тільки в місті Дніпро і в його районах буде до +16...+20 градусів.

За словами синоптика, в північних областях: у Житомирській, Київській, Чернігівській буде без опадів, в Сумській - грозові дощі.

У центральних областях - місцями дощі, в Дніпропетровській гремітимуть грози. На Півночі і в Центрі ймовірний сильний вітер.

"У південній частині дощі чергуватимуться з сонячними проясненнями. Вітряно. Температура буде в Одеській області і в Криму +10...+15 градусів, в Миколаївській і Херсонській областях +12...+17 градусів, у Запорізькій області до +20...+23 градусів", - написала Діденко.

8 травня в східних областях пройдуть дощі, прогримлять грози. Температура повітря досягне протягом дня +19...+24 градусів.

У Києві в цей день похолодає, вдень температура повітря не перевищить +12 градусів. Вранці вологі хмари можуть ще закривати київське небо, але все ж передбачається без опадів, переважно сухо.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 9 травня, на більшій території України прогнозують грози, але на Заході буде сонячно.