RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Контрабанда та спорт: Саакашвілі розповів, як схуд і вилікувався від депресії

Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі розповів журналістам, як він схуд і впорався зі страшною хворобою.

Про це повідомляє ТСН.

Журналісти помітили, що політик сильно схуд і задали питання, скільки кілограм він скинув.

"Я ж по дахах бігав. Ви пам'ятаєте? Краща дієта - бігаєш по дахах і втрачаєш. Десь кілограм 25-30", - відповів він.

Також Саакашвілі заявив, що почав худнути, коли втратив українське громадянство і був видворений з країни.

"Я був десь в США, я реально вирішив для себе - у мене була депресія, стрес - і я сказав, що на зло своїм ворогам зараз буду мати супер вид. Я спочатку почав менше їсти, займатися спортом, а після, коли мене заарештували вже в Києві, я оголосив голодування. І більше 10 кілограмів втратив. Мені сподобалося, але в тюрму більше я не хочу! Голод - це нормально!", - розповів екс-президент Грузії.

Крім цього журналісти поцікавилися, як політик вилікувався від депресії.

"Я в Нідерландах був, жив у батьків моєї дружини. Плюс я знімав квартиру в Амстердамі - три кімнати і дворик", - зазначив він.

Однак на питання чи вживав він антидепресанти, відповів негативно.

"Ні, антидепресанти це зло. Велосипед! Коли я сів в Амстердамі на велосипед, ти забуваєш про все на світі. Амстердам - це королівство велосипедів", - заявив Саакашвілі.

Крім цього, журналісти поцікавилися, чи пробував він в Нідерландах екстазі. Але на таке питання колишній лідер Грузії також відповів негативно.

"Колись, коли я був студентом, я пробував марихуану. Але мені не сподобалося. І мені не подобається смак і запах. Тому я не фан. Але там, в Амстердамі, є багато чого, що ще робити цікавого..." , - поділився політик.

Він підкреслив, що в Нідерландах його підтримували активісти і депутати.

"Коли мене вивезли в Нідерланди і Польщу, на третій день приїхали активісти з Закарпаття, привезли кілограм сала і ящики міцної горілки, самогону, і все нелегально провезли. Їздили депутати - Парасюк, Семенченко, Дерев'янко, Ліза Богуцька. Юля Тимошенко приїжджала до мене в Варшаву. З Юлею можна говорити сім годин поспіль", - зазначив Міхеїл Саакашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", який повернувся в Україну колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі поділився спогадом про зустріч з колишнім гарантом України Петром Порошенко в Європі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство