RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Впусти державу під ковдру: мережі підірвала секс-ініціатива, подана в Раду

Верховній Раді запропонували розглянути проект про створення добровільного державного реєстру "початку інтимних стосунків".

Про це в Facebook повідомила член комітету Ради з прав людини Ірина Суслова.

Нардеп скептично поставилася до ідеї створення реєстру "осіб, якіп очали статеве життя" і не назвала ім'я автора пропозиції. Однак пізніше він сам на своїй сторінці в Facebook розкрив подробиці проекту.

Автором виявився адвокат Андрій Хилько, відомий тим, що подавав до суду з вимогою зняти з виборів президента Володимира Зеленського. Також він міг запам'ятатися жителям Києва тим, що намагався в 2017 році підняти скандал навколо урн з педалями. Хилько стверджував, що вони нібито небезпечні для маленьких дітей, яких вони можуть "з'їсти".

У мережі відреагували на ідею Хилька з гумором, місцями дуже гострим по відношенню до автора пропозиції про "реєстр сексу".

Нагадаємо, раніше у Верховній Раді України був зареєстрований законопроект про створення так званого "реєстру педофілів". Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Кастрація і довічне: депутати хочуть нанести педофілам потрійний удар.