RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Переплутали з НЛО: на російському ТБ цікаво висміяли бойовиків ЛНР, відео

Ореол загадковості навколо подій на території України, захопленої бойовиками ЛНР, створює простір для конспірології.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на черговий стенд-ап російських коміків Тимура Каргінова, Андрія Коняєва і Нурлана Сабурова, присвячений бойовикам Донбасу.

"Багато людей, які захоплюються якимись космічними гіпотезами, вчора повинні були штурмувати (мова йде про штурм Зони-51 в США - "Апостроф"), і частина з них штурмувала ЛНР бо думала, що це НЛО", - пожартував комік .

Також вони вказали на різницю між ЛНР і ДНР, на їхню думку, відсутність новин з окупованої частини Луганської області формує певний тип сприйняття, ніби там якась незвідана земля і секретна організація.

"Помітили, що про ЛНР немає взагалі ніяких новин, що там? ЛНР - звучить як якась організація. До ДНР ти вже звик, а ЛНР щось інше", - звернули увагу коміки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські коміки висміяли статус бойовиків так званої ДНР і отримання окремими особами громадянства квазіреспублікі. Коміки згадали і бойовиків на прізвисько "Моторола", "Гіві". Вони висміяли прізвиська, які придумують бойовики на Донбасі.