RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Дзвонять і шлють СМСки: в хорі Верьовки розповіли про погрози після скандалу, відео

Гендиректор, художній керівник Національного хору імені Григорія Верьовки Зіновій Корінець взяв на себе провину за скандальний виступ колективу.

Про це повідомляє інформагентство "Укрінформ".

Корінець також розповів, що він отримує багато загроз через виступ з "95 кварталом" в номері про згорілий будинок екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої.

"Різні люди дзвонять. Але кажуть в основному одне і те ж: або загрожують, або вимагають, щоб заяву про звільнення написав", - сказав Корінець.

"Смс-ки відповідні шлють. Тільки прошу, не робіть з мене жертву. Тому що це я винен, це я поступив неетично", - додав він.

Нагадаємо, в анонсі номера ведучий Степан Казанін назвав пожежу в будинку Гонтаревої "яскравою подією", а пісню, присвячену цьому - "запальним фолком". У пародійної композиції можна почути такі слова: "Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича".

Як повідомляв "Апостроф", черговий випуск шоу "Вечірній квартал" за участю національного хору імені Георгія Верьовки викликав справжній шквал емоцій, і не тільки в соціальних мережах.