RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Одесі з'явився мурал з довіреною особою Путіна: опубліковано фото

В Одесі з'явився мурал, на якому зобразили російських акторів Сергія Маковецького і Володимира Машкова, який на президентських виборах в РФ в 2018 році був довіреною особою Володимира Путіна.

Автором мурала з героями фільму "Ліквідація" є художник Олексій Чорноп'ятов, повідомляє od-news.com.

Малюнок зроблений на воротах будинку на вулиці Колонтаєвська, 21. За словами художника, ініціаторами виступили місце жителі.

"Жителі захотіли привернути до цього місця увагу інших і попросили намалювати кадр із серіалу, який знімався тут. Кінцевим результатом вони залишилися задоволені", - розповів Чорноп'ятов.

Мурал с Машковым в Одессе
1 / 1
Мурал с Машковым в Одессе
1 / 1
Мурал с Машковым в Одессе
1 / 1
Мурал с Машковым в Одессе
1 / 1

Після участі у виборах в листопаді 2018 року в відповідно до указу президента Росії, Машков був включений до складу Ради при президенті з питань культури і мистецтва

Нагадаємо, в 2017 році Машков потрапив в базу "Миротворця" за свідоме порушення державного кордону України при в'їзді в окупований Крим. Крім участі в зйомках, актор засвітився на фото з одіозним екс-регіоналом Олегом Царьовим.

Як повідомляв "Апостроф", в 2015 році в Україні заборонили ряд російських фільмів і серіалів, в тому числі за участю Володимира Машкова.