RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Львовом два буса з пасажирами потрапили в смертельну ДТП: фото

23 листопада вночі о 2:45 на автошляху Київ – Чоп сталася смертельна автотроща - водій автопоїзда Renault зіткнувся з двома мікроавтобусами Renault Trafic.

Про ДТП повідомляє поліція Львівської області на сторінці у Facebook.

Аварія трапилася між селами Любинці та Гірне у Стрийському районі. 49-річний іноземець, який був за кермом автопоїзду, не впорався із керуванням. Під час зіткнення постраждали водії мікроавтобусів - 48-річний житель Закарпаття та 45-річний мешканець міста Рівне.

46-річна мешканка Рівного - пасажирка одного із бусів - від отриманих травм померла на місці. Шестеро пасажирів, серед яких троє неповнолітніх віком 15-17 років, із тілесними ушкодженнями були шпиталізовані.

Водія автопоїзду затримали. Йому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом. Чоловікові загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Як інформував "Апостроф", 22 листопада смертельна автопригода сталася в Броварському районі в селі Семиполки. Opel на великій швидкості збив чоловіка і жінку, які вирішили перебігти дорогу. В результаті аварії обидва пішоходи загинули миттєво.