RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Гарна тема для "95 кварталу": мережу здивував новорічний наказ глави СБУ, фото

Глава Служби безпеки України Іван Баканов офіційним указом заборонив співробітникам спецслужби відзначати новорічні корпоративи.

Про це розповів у себе на сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Він вказав на абсурдність заборони, а також уточнив, що її причина - "недопущення дискредитації", викликає масу питань.

"Голова СБУ Іван Баканов заборонив співробітникам проводити колективні святкування Нового року в період з грудня до 14 січня 2020-го "з метою недопущення дискредитації і для безпеки".. Офіцерам, яким довірені вищі державні секрети, допуски до держтаємниці, керівництво СБУ не довіряє разом бухати на Новий рік, а то раптом вони цим дискредитують спецслужбу", - написав він.

Також він з іронією згадав минуле представників команди президента Володимира Зеленського і назвав скандальний указ глави СБУ "історичним" і гідним гумористичного номера.

"Давайте йти до кінця - заборонимо в СБУ не тільки Новий рік, а й травневі свята. З цього наказу вийде відмінний естрадний номер "95-го кварталу" - буде дуже смішно, без всяких сумнівів", - додав журналіст.

У коментарях користувачі також висміяли документ, при цьому знайшлися і коментарі на підтримку цього рішення Баканова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава Служби безпеки України Іван Баканов виступив за продаж сім-карт для мобільного зв'язку суворо за паспортами.