RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Людина з великої літери: мережі розчулила розповідь про одесита, який "працював" на місці пожежі

У мережі розповіли про одесита Анатолія Парфьонова, який біля Одеського коледжу економіки права та готельно-ресторанного бізнесу, де спалахнула смертельна пожежа, роздавав рятувальникам безкоштовно чай та каву.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"Деякі герої не носять плащі. Цей молодий чоловік всю ніч готував безкоштовно каву для рятувальників, які гасили пожежу в Одесі", - йдеться в повідомленні.

Користувачі мережі в захваті від такого вчинку чоловіка.

"Ось вчинок справжнього мужика, і про це треба розповідати нашим дітям, щоб знали, хто справжні герої. Спасибі, тобі, синку", людини є душа і голова на плечах", "Це дивно в наш час! Хай Бог допомагає тобі, здоров'я тобі і успіхів у всьому", "Зате у влади ні співчуття, ні допомоги. Нічого", "Читала, який молодець цей бариста! Дуже порядна людина! Низький уклін йому! Він на біді не заробляє. А "воділи" в мороз можуть проїхати повз дитину і не зупинитися"," В сюжеті новин по телевізору, розплакалася саме коли показали його, красавчик ", "Таких дітей слід в керівництво! Володарів великого серця, а не великих кишень з мільйонами ", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", бажаючих допомогти постраждавшим під час страшної пожежі в Одеському коледжі економіки та права виявилося навіть більше, ніж потрібно. У коридорах обласної станції переливання крові в Бісквітному провулку зібралася величезна черга.