RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Бізнесмен Катющенко вперше висловився про скандальні проросійські біг-борди з його портретом: відео

Бізнесмен Олег Катющенко, фотографія якого з текстом "Росія - наш головний стратегічний партнер" була розміщена на дивних рекламних біг-бордах в Києві, запевняє, що займає проукраїнську позицію, не має явних ворогів і політичних амбіцій.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "ТСН".

В інтерв'ю журналістам підприємець заявив, що про появу біг-бордів дізнався з дзвінків ділових партнерів і друзів. Вранці до нього також зателефонували співробітники СБУ.

"Я не можу навіть придумати, хто це міг зробити. Якщо вдасться зрозуміти, хто це зробив, хочеться цим людям в очі подивитися - навіщо ви це зробили. У мене немає особистих ворогів, я людина спокійна. У мене немає політичних амбіцій, не збираюся цим займатися ", - прокоментував ситуацію Олег Катющенко.

За словами бізнесмена, він завжди займав проукраїнську позицію, хоча до цих пір є співвласником компанії в Росії (на 51%), яка користується технологією "Юрітек", ліцензія на яку йому належить.


"Коли почалася війна, я з Росії виїхав. У компанії залишаюся на 51% власником, не отримую ні зарплати, ні будь-яких виплат. Я давно поставив питання перед ліцензіарами, що я повинен вийти з ліцензійної угоди", - підкреслив він.

Як стало відомо, виконавці цієї диверсії були затримані і зараз дають свідчення в Службі безпеки України. За розміщення рекламних сюжетів, які містили проросійську пропаганду, їм платили по 2000 гривень. Всього в Києві було виявлено 17 таких постерів на 10 бігбордах в різних місцях.

Як повідомляв "Апостроф", в СБУ відразу відреагували на появу скандальних біг-бордів в столиці.