RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Нехай краще продасть мізки: пенсіонерка жорстко відповіла "слузі народу" на пораду про собаку

Пенсіонерка, якій під час ефіру на телеканалі "112 Україна" народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар порадив продати собаку і оплатити комунальні послуги, жорстко відповіла на його пропозицію.

Про це повідомляє "Мій Кропивницький".

Жінку, з якою поспілкувався нардеп, звуть Колюча Любов Павлівна, вона живе в селі Аджамки Кіровоградської області.

За словами пенсіонерки, скандальну пораду нардепа вона не почула, так як у той момент побігла на кухню витягувати хліб з печі, але його словами обурена.

"Нехай він краще свої мізки продасть. Так буде краще. Якщо не вміють управляти", - зазначила Колюча.

Вона додала, що має 31 рік стажу, працювала диспетчером на автовокзалі, отримує 2000 грн пенсії. За комуналку платить майже 2000 грн, з субсидією. Собака у неї є, але стара.

"Уже 14 років. А собаки більше 15 років не живуть. Тому продавати нічого", - підкреслила пенсіонерка.

Колюча додала, що на президентських виборах голосувала за Володимира Зеленського, на парламентських - за "Слугу народу", але тепер прийшло розчарування.

Як повідомляв "Апостроф", заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук від імені всього керівництва партії попросила вибачення у всіх, кого могли образити слова депутата Верховної Ради Євгена Брагаря, зазначивши, що таку позицію депутата фракція не підтримує.

Сам Брагар вибачився за скандальні слова в прямому ефірі, коли порадив пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити рахунок за газ.