RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Охоронятимуть цілодобово: поліція пішла на крайні заходи через стрілянину в Мукачеві

Вулиці міста Мукачева через перестрілку в одному із районів міста, цілодобово патрулюватиме Нацгвардія.

Про це повідомляє Група інформації і комунікації Західного ТУ.

"У зв’язку з оперативною обстановкою, скоєнням ряду правопорушень в місті Мукачеві, з метою надання допомоги органам Національної поліції, для стабілізації криміногенної обстановки в місті та Мукачівському районі Закарпатської області залучено оперативний резерв Національної гвардії України. Для охорони громадського порядку в місто Мукачеве прибули військовослужбовці полку оперативного призначення імені Івана Богуна", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, також залучено гвардійців 2-ї Галицької бригади.

Місто охоронятимуть цілодобово із неділі, 9 лютого, спільні патрулі гвардійців та працівників поліції.

Як повідомляв "Апостроф", правоохоронці посилили заходи безпеки в Мукачеві, де вранці в п'ятницю, 7 лютого, сталася стрілянина, в результаті чого було поранено кілька людей.

Раніше повідомлялось, що внаслідок перестрілки в Мукачеві було поранено помічника колишнього нардепа Михайла Ланьо Артура Пашкуляка.

Нагадаємо, що 8 лютого правоохоронці на посту поліції в Нижніх Воротах затримали кількох людей, які можуть бути причетними до перестрілки в Мукачеві.

Крім того, стало відомо, що члени злочинного угруповання, яких затримали в Закарпатській області після стрілянини в Мукачеві, намагалися встановити контроль над регіоном.