RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Герої "Великого будівництва": Юрій Голик подякував людям, які будують трасу Київ-Одеса

У процесі реалізації Національної програми "Велике будівництво", активна фаза якої стартувала в Україні з 1 березня, задіяні десятки тисяч людей. Прогнозується, що тільки в дорожньому будівництві цього року буде створено близько 150 тисяч робочих місць.

Координатор програми Юрій Голик в Facebook публікує фотографії людей, які безпосередньо своїми руками реалізують в Україні "Велике будівництво".

"Микола Мельник. Траса М-05 Київ - Одеса 143-153 кілометри. Дякую за Вашу працю", - підписав Голик.

"Сергій Бондарчук. Київська область. Траса М-05 Київ-Одеса 36-й кілометр. Будівництво пункту автоматичного вагового контролю. Дякую за Вашу працю", - написав координатор "Великого будівництва".

Раніше Голик повідомив, що за сотнями інфраструктурних проектів по всій країні в рамках Національної програми "Велике будівництво" можна спостерігати в режимі онлайн, оскільки у проекту з'явився власний Telegram-канал. За його словами, в каналі будуть з'являтися щоденні фото і відео об'єктів, які споруджуються або ремонтуються по всій країні - школи, дороги, дитячі садки, стадіони, лікарні, спортивні комплекси, амбулаторії.