RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Поки всі на карантині: "боротьбу" українців з коронавірусом висміяли кумедною фотожабою

У мережі з'явилася кумедна фотожаба на заборону в Україні влаштовувати пікніки під час карантину.

Коронавірус почав вбивати з новою силою: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Фото з'явилося на сторінці "Типовий Київ".

На ньому зображені вірусологи Китаю, США, Франції і Німеччини, які борються з коронавірусом, а поруч з ними український дачник, який хоче шашликів.

"Любителів пікніків будуть штрафувати. У КМДА розповіли, що поліція буде інспектувати зелені зони, а за порушення правил карантину складатимуть адмінпротоколи за ст. 44-3. А це штраф до 34 000 грн", - підписали фото.

них на це немає юридичних прав, на основі порушення якого закону будуть штрафувати? У нас чс, а не нп. Президент сам заявив, що воля людей обмежена не буде. Що за нісенітниця про штрафи?!", "Імхо, якщо сабантуй у людей, які проживають в одній квартирі, в ліс вони виїхали, в Ашан, поруч нікого немає і у них мангал, а не багаття - яка різниця? Чи пташок в лісі позаражають", "Вже давно пора штрафувати, інакше ми ще довго будемо сидіти на карантині і падати під час кризи", "На Трухановому вчора просто натовпу велосипедистів, бігунів і т.д. Всі без масок. здавалося, що не карантин, а День незалежності був", - пишуть в коментарях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в той час як влада хоче заборонити в'їзд до Києва через загрозу поширення коронавірусу, люди самі не побоюються за своє здоров'я: у відділенні поліції помітили величезну чергу під час карантину.