RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Українські прикордонники показали, як будуть давати відсіч ворогу на Азові: відео

В районі ООС прикордонники провели навчально-методичні збори, під час яких "знешкодили" ДРГ противника, обороняючи Азовське узбережжя від умовного нападу противника.

Про це йдеться в повідомленні Донецького прикордонного загону на сторінці у Facebook.

Навчання для військовослужбовців Донецького прикордонного загону розпочалися з 300-кілометрового маршу до військового містечка на полігоні.

"Зелені берети відпрацьовували елементи оборони Азовського узбережжя від умовного противника, здійснювали заходи з пошуку і знешкодженню диверсійних груп, використовуючи БПЛА під час розвідки місцевості.
Екіпажі "БТР", розрахунки ЗУ 33-2, ДШК, СВД, гранатометники та снайпери вдосконалювали свою майстерність",
- йдеться в повідомленні.

Прикордонники відпрацювали на зборах навички водіння БТРів та броньованих бойових автомобілів в польових умовах, розгортання з похідного положення в бойове. Крім того, під час практичного виконання вправ стрільб охоронці кордону вдосконалили навички володіння груповою зброєю та дії у складі розрахунків і відділень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські бійці на Донбасі в зоні проведення ООС знищили переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1" російського виробництва, за допомогою якої бойовики раніше неодноразово здійснювали прицільні обстріли наших позицій.