RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Дівчина з аномально вузькою талією вразила мережу - в це важко повірити, але є фото

У 23-річної дівчини з М'янми окружність талії становить всього 13,7 дюйма (неповних 35 см). Вона стверджує, що це - виключно результат її "нормального і здорового" способу життя.

Про це розповідає Мirror.

Су Наїнг, завдяки своїй особливості стала сенсацією в соцмережах. Однак знайшлося багато і таких, хто звинуватили її як у використанні фоторедактора так і в спеціальних заходах щодо зменшення своєї талії.

"Я перебуваю в здоровому стані і дотримуюся здорової дієти, так що мені нема про що турбуватися. Я не думаю, що щось не так з моїм зовнішнім виглядом. Мені подобається фотографуватися і демонструвати мою зовнішність. Компліменти дуже лестять. Люди визнають, що це красиво", - відповіла всім Су.

При цьому офіційної інформації про параметри дівчини-оси немає. Вона навіть стала кандидатом в Книгу рекордів Гіннеса за найменшу талію, але титул залишився у попередній рекордсменки. У 1939 році нею стала британка Етель Грейнджер, чия талія досягла всього 13 дюймів.

Як повідомляв "Апостроф", популярна українська телеведуча Леся Никитюк втомилася від нескінченних розпитувань про свій зріст і вирішила на всю країну розсекретити свої параметри. Її талія - 68 см.