RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Вибух у Бейруті вирвав з рук матері маленьку дитину - її доля вразила всіх

Руйнівний вибух у Бейруті вирвав з рук матері трирічну доньку Олександру - її доля вразила всіх, адже до останнього батьки вірили в диво.

Про це повідомляє Mirror.

Дівчинка і її батьки, Трейсі і Пол, спостерігали з балкона багатоповерхівки за пожежею в порту Бейрута. Через кілька хвилин стався перший вибух, мама взяла доньку на руки, щоб заспокоїти.

Незабаром пролунав ще один вибух - він вирвав Олександру з рук матері, і її батькам треба було кілька хвилин, щоб знайти її, засипану руїнами будинку. У дівчинки були зламані ребра, і їй довелося накласти дюжину швів на обличчя.

36-річний Пол з розбитим серцем сказав напередодні в телеінтерв'ю, що його маленька дівчинка "не мучениця, вона жертва", але вірив, що вона впорається з травмами. Незважаючи на всі зусилля медиків, дива не сталося - дитина померла від отриманих травм.

Варто додати, що кількість загиблих у результаті вибуху в Бейруті досягла 220 осіб. Зниклими безвісти залишаються понад 110 осіб.

Нагадаємо, 4 серпня в Бейруті поблизу порту сталося відразу кілька вибухів. Гуркіт від них було чути на відстані 20 кілометрів від міста. Вибух стався в місці розміщення складів в порту Бейрута.

В уряді Лівану повідомили, що потужний вибух у Бейруті викликали 2750 тонн аміачної селітри, що протягом шести років зберігалися в столичному порту без належних заходів безпеки. Власник судна Rhosus (прапор Молдови) російський бізнесмен Ігор Гречушкін з Хабаровська покинув судно разом з командою в Бейруті восени 2013 року.