RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Компроміси давайте починати з виходу на кордон з РФ": екс-командир "Азова" Максим Жорін про інспекцію в Шумах

Наступним кроком після того, як Україна пустить ворога на свої позиції, цілком може стати дозвіл для проходження колони російської техніки в Києві - в рамках "компромісного маршу".

Про це заявив у ефірі програми "Про порі" на 4-му каналі командир полку "Азов" 2016-2017, керівник Центрального штабу Нацкорпуса Максим Жорін.

Він вважає такі кроки абсурдними і небезпечними для країни.

Рішення про спільне інспектування українських позицій з представниками терористичних республік Жорін вважає зрадою. За його словами, домовленості про "інспекції" в районі н.п. Шуми Донецької області викликали суспільний резонанс, тому в ОП і вирішили зробити крок назад.

"Ми спостерігаємо за цими коливаннями: то проводимо, то не проводимо інспекції, то переносимо в часі. Вони спочатку спробували це зробити, потім зрозуміли, яку реакцію отримають від українців, спробували зробити крок назад після цього. В Зеленському бореться зрадник з боягузом, видаючи то одне, то інше рішення, а результат ми вже бачимо на сайті Офісу Президента", - зазначив представник Нацкорпуса.

Жорін вважає, що якщо говорити про компроміс, то починати його потрібно в першу чергу з повернення контролю над кордоном з Російською Федерацією.