RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Дружину Кім Чен Ина не бачили з початку року: в ЗМІ озвучили можливі версії її зникнення

Лі Соль Чжу, дружина північнокорейського лідера Кім Чен Ина, вже більше півроку не з'являлася на публіці, що спантеличило весь світ.

Про це повідомляє Daily NK.

Північнокорейці, як і всі інші, дивуються, бо не бачили Рі Сол Чжу майже дев'ять місяців. Останній раз вона з'являлася з чоловіком в Театрі Самджіон в Пхеньяні в січні 2020 року. Вона не була присутня на важливому для КНДР заході - військовому параді, що проходив на площі Кім Ір Сена 10 жовтня.

У ЗМІ публікують чутки, пов'язані зі зникненням дружини Кім Чен Ина. Припускають, що вона може доглядати за сестрою Кім Чен Іра. Кім Кьон Хі хвора.

Також є інформація, що Лі може займатися з дочкою Джу-е, яка народилася в 2013 році. Вона зайнята її навчанням. Дівчинка в 1 або 2 класі, але вона не ходить до школи.

Ще чутки пов'язані з проблемами зі здоров'ям у дружини північнокорейського лідера.

Деякі експерти припускають, що Лі Соль Чжу може не з'являтися на публіці через поширення COVID-19. Адже вона була на заході перед початком пандемії.

Як повідомляв "Апостроф", 10 жовтня в Північній Кореї пройшов парад, присвячений 75-й річниці заснування північнокорейської правлячої Трудової партії, на якому показали балістичні ракети.