RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Названо найнадійніші хетчбеки, які рідко ламаються і не підводять

Автоексперти назвали найнадійніші серед популярних в Україні хетчбеків. Раніше з'явився список 12 автомобілів, які зможуть виручити вас на бездоріжжі краще відомих позашляховиків 4х4.

Про це пише "Обозреватель".

Audi A3

Цей німецький хетчбек відрізняється надійністю, стильним дизайном, багатим оснащенням і преміальним іміджем Audi. Він створений на базі VW Golf і володіє всім, чим і він, але в більш якісному варіанті.

Hyundai i30

Корейський виробник ще з 2007 року, активно набирав обертів і демонстрував амбіції майже у всіх класах. Компактні хетчбеки - дуже складний сегмент, над яким трудився Hyundai. i30 існує вже в третьому поколінні, відрізняючись надійністю та якістю.

Mazda 2

Ці авто японського виробника добре зарекомендували себе і серед європейських моделей, які пропонують невеликі розміри в поєднанні з практичними рішеннями. Mazda 2 в міру екзотична, дуже надійна і пропонує практичний і стильний дизайн.

Mercedes-Benz A-class

Німецький хетчбек займає верхню позицію свого сегмента і змагається на ринку з такими моделями, як BMW 1 Series і Audi A3. Mercedes пропонує елегантні моделі, а BMW, наприклад, традиційно робить ставку на спортивний характер. A-class, особливо у віці 5-6 років, демонструє високу надійність.

Opel Karl

Це досить рідкісна сьогодні пропозиція в сегменті міських автомобілів. Karl - дуже маленьке авто, довжиною близько 3,7 м, від подібних моделей виробники останнім часом відмовляються. Однак цей простий на вигляд хетчбек дарує власникам якість, що заслуговує довіри.

VW Golf

Volkswagen Golf, особливо в шостому поколінні - дуже вдала пропозиція. Він не був дешевим новим, на вторинному ринку також не найбюджетніший варіант. Однак машина надійна і не завдає клопоту, особливо в разі базових моторів і механічної КПП.

VW Golf Plus

Для зручності автомобілістів, Golf існує в декількох варіаціях. Тим, кому потрібен максимально практичний автомобіль в компактному кузові, оптимально підійде модель з приставкою Plus. Володіючи тією ж надійністю та перевагами, що і стандартний Golf, модель відрізняється більшою практичністю і простотою.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, які бренди авто залишаються найпопулярнішими в Україні і за якою ціною їх можна придбати.