RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У поліції несподівано знайшли позитивний момент в появі ожеледиці на дорогах

Після крижаного дощу 10 грудня вулиці і дороги Києва покрила ожеледь, що призвело до великої кількості аварій. Схожа ситуація спостерігається і в інших регіонах. Однак в поліції знайшли позитивний момент у негоді - водії стали значно менше перевищувати швидкість.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй Facebook-сторінці.

Він зазначив, що 10 грудня камери зафіксували рекордно низьке число перевищень допустимої швидкості їзди.

"Разом з тим, спостерігається зменшення "порушень швидкості", які зафіксовані в автоматичному режимі. Вчора камери зафіксували всього 3 075 і це рекордно низький показник", - пише Білошицький.

Разом з тим, за його даними, в Києві за минулу добу на лінію 102 надійшло 503 повідомлення про ДТП. В результаті аварій загинули дві людини і шестеро отримали травми.

В цілому в Україні за минулу добу було зареєстровано 1 435 повідомлень про ДТП. У результаті аварій вісім людей загинули і 99 травмовані.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео "ковзанки" на Андріївському узвозі в Києві. Пішоходи постійно падали, а школяр зовсім втратив надію пройти слизьким тротуаром, тому вирішив проповзти там на четвереньках.